Ποιοί είμαστε

Για όλους εσάς που δεν σας αρκεί μόνο το να κάνετε όνειρα αλλά επιδιώκετε να τα ζήσετε, είμαστε εδώ και περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας, να γνωρίσουμε τις επιθυμίες σας και να βοηθήσουμε στην υλοποίηση των προσδοκιών σας.

Οι δύο κλιματιζόμενες αίθουσες που διαθέτουμε, έχουν χωρητικότητα 280 ατόμων η κάθε μία και προσφέρονται για να φιλοξενήσουν κάθε είδους συνεστιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά δεξιώσεις γάμου και βάπτισης.

Τοιχογραφίες που παίζουν με τα χρώματα και τις παραστάσεις, δίνουν στον χώρο μια ρομαντική νότα και σας ταξιδεύουν, ενω η υπερυψωμένη πίστα στην αίθουσα 2 είναι ιδανική για την στιγμή που το κέφι θα ανεβάσει τους ρυθμούς του γλεντιού.
Το μενού διαμορφώνεται ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σας και αποτελείται από αγνά υλικά πρώτης ποιότητας και πάντα της ώρας με γεύση που δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους πιό απαιτητικούς. Το άψογο σέρβις δεν θα απογοητεύσει εσάς και τους καλεσμένους σας.
Η μουσική ( DJ ή ακόμη και ζωντανή ορχήστρα ) μπορεί να είναι δική μας ή να την επιλέξετε εσείς. Διαθέτουμε άνετο πάρκιν για την εξυπηρέτησή σας. Οι τιμές μας είναι προσιτές,συζητήσιμες & διαφοροποιούνται ανάλογα με την ημέρα καθώς υπάρχουν προσφορές όλη την εβδομάδα εκτός Σαββάτου και Κυριακής μεσημέρι.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διασκεδάσετε και αφήστε την πείρα μας από το 1975 να σας καταπλήξει, και την συνέπεια, την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση να κερδίσουν εσάς και πάνω απ’ όλα τους καλεσμένους σας που θα μείνουν ενθουσιασμένοι καθώς θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Γιατί κάθε δική σας αφορμή για γιορτή, είναι για εμάς πηγή δημιουργίας…